Nieuws

Vboek is ons back-office systeem speciaal ontwikkeld voor de boekhandel. Vboek is nu uitgebreid met ISBN-lookup.

Vboek3 bèta versie is online en wordt getest.


Tegelijkertijd is dit back-office systeem ook geschikt gemaakt voor andere producten van het midden- en kleinbedrijf. In principe is een virtuele winkel met alle soorten artikelen mogelijk. Dit systeem zullen we Vbo (Virtuele backOffice) noemen.


Er is nu ook een back-office systeem beschikbaar voor het organiseren van evenementen.


Bezoek ook ons Antiquariaat Betaboeken


Web programming

Naast websites en webhosting, bieden wij ook onze ruim 30 jaar programmeer ervaring aan. Op uurtarief doen wij specifieke programmeeropdrachten. Wij werken uitsluitend in Linux/Apache omgevingen met MySQL als database en PHP, Perl en Python als server-side scripting talen.

Bijvoorbeeld

in een bestaande webshop een winkelwagen inbouwen. Of een privé-omgeving voor uw klanten toevoegen waar zij voorkeursinstellingen kunnen maken en dergelijke.
Websites vernieuwen bv. qua design of toegankelijkheid, toevoegen van een gastenboek of etalage.
Database performance verbeteren en/of indexeren. Met alle scripts om deze verbetering te onderhouden. Ook advies omtrent performance hoort daarbij.
Bestaande scripts op lekken en kwetsbaarheden doorzoeken en verbeteren. Hiermee kunt u bv uw PCI-compliance verkrijgen of behouden.
Ook kunnen we client-side scripting voor u doen. Dit gebeurt met het bekende JavaScript. Met JavaScript kan uw website wat interactiever, en ook levendiger gemaakt worden. Ook kan met JavaScript voor uw klanten het gebruikersgemak van uw site verbeterd worden.

Server onderhoud

bieden wij aan in de vorm van een service contract. Dit houdt in dat wij uw server monitoren, onderhouden en alle voorkomende kleine werkzaamheden voor u uitvoeren die anders door een System/Server/Database Administrator gedaan zouden moeten worden.

Prijzen

Server-side programming€ 45,-/uur
Client-side programming€ 35,-/uur
Webdesign€ 35,-/uur
Server Administration€ 250,-
per maand